ADRESGEGEVENS

Gezondheidspraktijk Ankh

De Boomkamp 42
2421 TL Nieuwkoop
T: 0172 575 657

LID BATC

Stichting belangen associatie Therapeut en Consument

DICIPLINES

• BLOESEMS
• TOUCH FOR HEALTH
• DR. SCHÜSSLER'S CELZOUTEN
• KLANK-KINESIOLOGIE
• INTUÏTIEVE BEHANDELING
• SLIMLINE COMBO

Gezondheidspraktijk Ankh beoefent diverse diciplines, zoals:

Psychosociale Therapie

Kan je helpen bij verschillende klachten, problemen of vraagstukken, waaronder:bijv. angsten, depressie,stress, onzekerheid,trauma's,reltaieproblemen of problemen op het werk, maar ook lichamelijke klachten, die soms het gevolg zijn van psychische klachten.Zeker als er geen medische verklaring is gevonden

Bloesemtherapie volgens de methode van Dieter Krämer
De Bloesem remedies geven inzicht om met de aanleiding van emotionele en/of fysieke pijn beter te leren omgaan.

Touch for Health
Touch for Health is een methode waarmee geblokkeerde spierenergie circuits weer kunnen worden hersteld.

Dr. Schüssler’s Celzouten
Dr. Schüssler’s Celzouten vullen de tekorten van minerale celzouten aan op celniveau en zorgt daarmee voor de gezondheid van de cellen en daarmee de gezondheid van het lichaam.

Klank-Kinesiologie
De klanken en trillingen van de massage kunnen een positieve bijdrage leveren om geblokkeerde energie weer in beweging te zetten.

Voetreflextherapie

Dit is een behandelmethode die reflexpunten in de voeten stimuleert om reacties in het lichaam op te wekken. Door het hele lichaam lopen energiebanen, die contactpunten hebben op de voeten. Sommige energiebanen beginnen op de voet, anderen eindigen op de voet. Door middel van drukpuntmassage worden blokkades, die het goed functioneren van het lichaam in de weg staan, opgeheven. Voetreflexologie harmoniseert het lichaam waardoor het zelfhelend vermogen en de weerstand worden verhoogd.

Intuïtive behandeling
Hierdoor kunnen er oude patronen uit het verleden beter morden opgeruimd. Maar er kunnen ook antwooden komen , waardoor je beter met de situaties in het nu om kan gaan.

Slimline Combo

De Slimeline Combo spreekt uw spieren en lymfe aan waardoor afvalstoffen sneller en efficiënter uit uw lichaam worden verwijderd.

Natuurgeneeskunde

Hierbij maak ik gebruik van de  5 natuurgerichte principes te weten:energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding, psyche